Telefoonnummer

+ 31-6 288 34 9 34

Email

ontspanningspraktijkmoniek@gmail.com

Openingstijden

zie online reserveren of stuur een mail

Wie het heeft gevolgd weet dat de praktijk lang gesloten is geweest.

Meerdere oorzaken, waaronder de Corona pandemie en de bijbehorende maatregelen, maar ook een medische uitdaging voor mijzelf én een praktijk die zich desondanks toch ontwikkelde en meer ruimte nodig had maakten het wisselend onmogelijk of op zijn minst een uitdaging om de praktijk te openen.

Als gevolg van diezelfde Corona uitbraak en inmiddels tevens een oorlog die invloed uitoefent zijn bouwmaterialen erg kostbaar en aannemersbedrijven niet beschikbaar óf lastig te financieren.

Hierdoor kwam de herstartdatum van 1 april 2022 in het gedrang. De nieuwe praktijkruimte is nog niet klaar en de hal en trap worden pas aangepakt als deze ruimte af is. Er moet nog veel ruw materiaal naar boven waarmee beschadigingen onvermijdelijk zijn.

We gaan er niet op wachten! Ik ben, in de oorspronkelijke praktijkruimte, toch weer van start gegaan!
Deze ruimte is prima en heeft een heerlijke energie. Het begint alleen wat krap te worden en in de zomer is het wat onrustig zo aan de straatkant.
Het resultaat van de massage is er zéker niet minder door!

Het werken in de praktijk doe ik naast mijn werk in loondienst. Om die reden staat de reserveringskalender slechts beperkt open. Neem simpelweg contact met me op indien het door jou gewenste moment (nog) niet beschikbaar is.

Tot snel!

We zijn weer open!