Telefoonnummer

+ 31-6 288 34 9 34

E-mail

info@ontspanningspraktijkmoniek.nl

Openingstijden

zie online reserveren of stuur een mail

Wie het heeft gevolgd weet dat de praktijk van 2021 tot 2022 lang gesloten is geweest.

Meerdere oorzaken, waaronder de Corona pandemie en de bijbehorende maatregelen, maar ook een medische uitdaging voor mijzelf én een praktijk die zich desondanks toch ontwikkelde en meer ruimte nodig had maakten het wisselend onmogelijk of op zijn minst een uitdaging om de praktijk te openen.

Als gevolg van diezelfde Corona uitbraak en inmiddels tevens een oorlog die invloed uitoefent zijn bouwmaterialen erg kostbaar en aannemersbedrijven niet beschikbaar óf lastig te financieren.

Hierdoor kwam de herstartdatum van 1 april 2022 in het gedrang. De nieuwe praktijkruimte was nog niet klaar en de hal en trap worden pas aangepakt als deze ruimte af is. Er moet nog veel ruw materiaal naar boven waarmee beschadigingen onvermijdelijk zijn. Desondanks zijn we op 1 april 2022 weer van start gegaan in de oorspronkelijke praktijkruimte.

Eind september 2022 was de nieuwe praktijkruimte eindelijk klaar (!!) en de praktijk verhuisde. En wat een heerlijke ruimte is het geworden!

De rest van de verdieping, de hal en de trap… deze zijn nog niet zo ver.

Het werken in de praktijk doe ik naast mijn werk in loondienst. Om die reden staat de reserveringskalender slechts beperkt open. Neem simpelweg contact met me op indien het door jou gewenste moment (nog) niet beschikbaar is.

Tot snel!

We zijn weer open!