Telefoonnummer

+ 31-6 288 34 9 34

E-mail

info@ontspanningspraktijkmoniek.nl

Openingstijden

zie online reserveren of stuur een mail

Daar was de uitbraak van het Covid-19 virus… Corona bestuurt de wereld en zo ook de praktijk. Amper open gaan we alweer dicht… In maart 2021 mochten we voor het eerst weer open. Met maatregelen… Reiki met een mondkapje voelt voor mij niet fijn. Er gaat iets vreselijk verloren aan de puurheid van de sessie.

Een medische uitdaging regelde het dilemma voor me… Ik bleek de energie de daarop volgende maanden voor mijn eigen gezondheid nodig te hebben. De verbouwing van de entree naar de praktijk kwam stil te liggen en dat ligt hij nu nog… De bouwbedrijven zijn overboekt als gevolg van de thuiswerkers en de nieuwe bestemmingen voor het vakantiegeld. Pas in maart 2022 zijn wij op z’n vroegst aan de beurt. De praktijk is er, ik ben er. De weg ernaar toe is echter ruw terrein. En zo blijft de praktijk nu toch dicht. De verwachting is dat de praktijk op of rond 1 april 2022 de deuren weer zal openen.

Dus we zitten niet stil.. de praktijk groeit. Ze bloeit echter nog niet. Dat komt en ik ont-moet je dan heel graag!